Jeg har gennem de sidste 4-5 år arbejdet med affiliate marketing, og i kortere perioder afgangen har jeg arbejdet med det fuldtid, og som min primære indkomst. Jeg solgte størstedelen af mine projekter fra da jeg rykkede et år til udlandet for, at nyde livet og få en masse oplevelser. Jeg fortryder ikke et eneste sekundt, at jeg solgte mine projekter.

At jeg solgte ud i mine projekter giver plads til en håndfuld nye – Jeg har valgt at fokusere på ét stort projekt samt et 3-5 mindre sider til, at supplere indkomsten.

Mit primære projekt er bedremobil.dk, som er en portal der skal sammenligner priser på mobiltelefoner og abonnementer dertil. Jeg har tidligere haft en side som sammenlignede priser på iPhone 6, og har derfor allerede lidt kendskab til markedet, og ved hvordan jeg skal gribe det hele an.

Jeg har ingen tidshorisont for, hvornår at siden skal tjene xxxx antal kroner om måneden, da jeg hellere vil have det tager lidt længere tid at opbygge indkomsten, men at den så er stabil.

Slå de store spillere på markedet?

Mobiler og mobilabonnementer er en af de brancher med størst konkurrence når det kommer til affiliate marketing, hvilket gør at der er en del store spillere på markedet. Det gør det ekstra interessant for mig, at arbejde i lige netop denne branche. Det er en ekstra udfordring, og kræver hårdere arbejde end mange af de mindre brancher.

Det er også en meget lukrativ branche, hvilket er grunden til at konkurrencen er så hård. Jeg er på ingen måde i tvivl om, at jeg godt vil kunne slå nogle af spillerne på markedet, da jeg har gjort det før.

Så i bund og grund er det ligeså meget for, at bevise for mig selv at jeg godt kan – også er indtjeningen ved siden af bare en bonus, som vil blive investeret i andre projekter.

Bredt fokus – Flere muligheder

Da jeg havde min side om iPhone 6, så tjente den rigtig godt i perioden efter at iPhone 6 blev udgivet i Danmark. Desværre døde salgstallene efter et stykke tid, da de fleste folk efterhånden havde købt sine iPhones, og det var der jeg valgte at sælge den. Jeg havde forudset det, men fremover vil jeg gerne have en mere “evergreen” side, som altid tjener penge.

Derfor har jeg valgte at satse på hele mobilmarkedet, så jeg ikke er låst fast til et bestemt domæne som begrænser mig til en bestemt model. Fordelen her er også at jeg hurtigere vil kunne få opbygget en langt større mængde indhold, end hvad jeg f.eks. kunne på en side om iPhone 6. Der kommer månedligt nye telefoner ud, hvilket betyder at jeg altid har nyt indhold at publicere på siden.

Content strategi

Jeg har valgt at fokusere rigtigt meget på indhold på dette site, da det er det, som skal trække besøgende til siden. Jeg har ikke udelukkende tænkt mig at skrive om mobiltelefoner, men generalt alt inden for mobilverdenen. Derfor har jeg blandt andet også en guide til, at finde det rette mobilabonnement som du kan finde ved at klikke her.

Da det er sjældent der egentligt bliver givet provison på salg af telefonerne hos mobilselskaberne, så er det abonnementerne som kunderne bestiller med telefonen, at jeg tjener penge på. Derfor er det også ideelt for mig, at have en side som kun fokusere på abonnementer, hvis folk ønsker at beholde deres nuværende telefoner.

Planen er at der på sigt også vil komme noget video-indhold – Jeg er så heldig at jeg lígger inde med to kameraer, der er perfekte til at optage videoer til internettet med. Så i takt med at siden vokser, så kommer der forhåbenligt anmeldelser på de telefoner der kommer ind på siden i videoform.

Linkbuilding strategi

En af de ting jeg tit bliver spurgt om er, hvilken strategi jeg benytter mig af når jeg bygger link. Det har jeg utrolig svært ved at definere, da jeg bruger en med bred strategi. Jeg bygger mange forskellige links, og vurdere hver enkelt links om der er for høj risiko ved, at bygge det.

Jeg tracker alle mine links i et excel-ark, så jeg på den måde hurtigt kan danne mig et overblik over, hvilket links jeg har. Udover dette kan jeg se hvilken side de specifikt linker til, ankerteksten, samt datoen hvor de er blevet oprettet. På den måde kan jeg hurtigt se, hvis jeg har problemer med f.eks. mange eksakte ankertekster, som kan skade siden.

Så kan jeg hurtigt rette op på det.

 

Sociale medier

Som noget nyt vil jeg prøve at bruge de sociale medier mere, som en trafikkilde. De organsike søgeresultater vil stadig være min primære trafikkilde, men jeg vil supplere med trafik fra relevante sociale medier i form af profiler for siden.

Det er noget som jeg endnu ikke har udforsket særlig meget, men jeg håber at jeg kan blive klogere på det med tiden og få et positivt ROI på det.

Leave a reply